1. 1
  Ditt erbjudande
 2. 2
  Betalning
 3. 3
  Klart

Varje månad presenterar vi de 5 bästa böckerna just nu och du väljer en av dessa! 

Bookie gör ditt läsande enklare, roligare och mycket billigare!

Och nej, det här är inte en sån där jobbig tjänst där du blir livegen. Hittar du ingen bok du gillar är det bara att vänta till nästa månad. Vi skickar aldrig något du inte beställt!

Funderingar? Läs mer om hur Bookie funkar. 

2
6 månader
Prenumeration
199:- /bok
 • Alltid fri frakt
 • Böcker utvalda av proffs
 • Ca 30% lägre pris än andra aktörer
6 månader
Prenumeration
199:- /bok
 • Alltid fri frakt
 • Böcker utvalda av proffs
 • Ca 30% lägre pris än andra aktörer
12 månader
Prenumeration
169:- /bok
 • Alltid fri frakt
 • Böcker utvalda av proffs
 • Ca 40% lägre pris än andra aktörer
 • Ett helt års läsglädje
12 månader
Prenumeration
169:- /bok
 • Alltid fri frakt
 • Böcker utvalda av proffs
 • Ca 40% lägre pris än andra aktörer
 • Ett helt års läsglädje
Flexibel månader
Prenumeration
229:- /bok
 • Alltid fri frakt
 • Böcker utvalda av proffs
 • Ingen bindningstid
 • Hoppa över en eller flera månader
Flexibel månader
Prenumeration
229:- /bok
 • Alltid fri frakt
 • Böcker utvalda av proffs
 • Ingen bindningstid
 • Hoppa över en eller flera månader utan kostnad

Unna dig själv lite egentid.

Registrera dina uppgifter

Ange giltig epostadress
visibility_on Ange lösenord minst sju tecken
Ange personnummer 10 siffror
Ange förnamn
Ange efternamn
Ange gatuadress
Ange postkod 5 siffror
Ange postort
Ange telefonnummer
Genom att skapa ett konto godkänner du våra villkor

Så fungerar Bookie

Grundvillkor prenumeration
För att du ska kunna bli prenumerant hos Bookie krävs att du är minst 18 år och bosatt i Sverige.

Som prenumerant i en Flexibel prenumeration godkänner du att vi, via Klarna, drar ditt månadsbelopp då du väljer en bok. Har du inte gjort något val innan den 20:e och inte heller meddelat oss att du vill hoppa över den här månaden så dras din månadsavgift och du får ett tillgodo på en bok som du väljer helt fritt inom ett år.

Som prenumerant i en tidsbestämda prenumeration (6 eller 12 månader) godkänner du att vi, via Klarna, drar ditt månadsbelopp en gång i månaden under hela din prenumeration. Din månadsavgift dras när du väljer en bok. Om du inte väljer någon bok innan den 20:e dras din månadsavgift istället den 21:a och du får ett tillgodo på en bok som du väljer helt fritt inom ett år.

Avsluta/förnya prenumeration
Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du vill, på Mina sidor. Om du har en tidsbestämd prenumeration och väljer att avsluta den på Mina sidor så avslutas den så snart din bindningstid löpt ut.

Har du en Flexibel prenumeration avslutas den direkt.

Om du inte meddelat oss att du vill avsluta när bindningstiden på din tidsbestämda prenumeration löpt ut så förnyas den automatiskt med lika lång bindningstid igen.

Betalning och priser
Priser anges i svenska kronor inklusive moms. Vi följer Skatteverkets tabell för momssatser.

Vi förbehåller oss rätten att justera priser. Priset som gäller vid ordertillfället är det pris som gäller för aktuell order och eventuella justeringar gjorde efter ordertillfället är ej applicerbara på ordern.

Frakt och porto
Dina köp är alltid fraktfria.

Ångerrätt
Du har full ångerrätt i 14 dagar från det att du har fått dina varor levererade. Du ansvarar själv för att varorna kommer i retur till oss. Din retur skickas som brev eller paket. Bifoga alltid följesedeln med din retur så vi kan registrera returen rätt. Bifogar du inte följesedeln kan vi inte returföra ordern och ej heller återbetala aktuellt belopp. I de fall att du tappat bort följesedeln, kontakta kundservice kundservice@bookie.nu så vi kan ge dig rätt uppgifter att märka returen med.

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från den dag då vi fick ditt meddelande om att du ångrat köpet. Vi förbehåller oss dock rätten att avvakta återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först.

Återbetalning sker automatiskt via Klarna kort. Om en bok eller vara minskat i värde, t.ex. genom skada p.g.a. hantering som inte kan anses vara skälig, kan du bli ersättningsskyldig för den värdeminskningen.

Returadress
Returadress hittar du på din följesedel samt här: Bookie, Speed, 190 80 Stockholm.

Prisändringar eller felaktiga prisuppgifter
Vi reserverar oss för prisändringar samt felaktiga prisuppgifter.

Leveranstid
Normalt har du dina böcker inom 4-7 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att böcker eller produkter kan ta slut. Vi levererar enbart till adresser i Sverige. Om ditt bokpaket är större än din brevlåda eller postfack tillåter, hängs det på din dörr eller skickas till ditt närmsta utlämningsställe och du aviseras om att du kan hämta paketet där.
Om din leverans är kraftigt försenad har du rätt att häva köpet. Kontakta kundservice. 

Ej uthämtat paket
Om du inte hämtar ut ditt paket går det per automatik tillbaka till vårt lager. Liggtiden hos ett ombud kan variera mellan 1-2 veckor.

Reklamation 
Om leveransen är felaktig, kraftigt försenad eller om varan är skadad, gör du en reklamation till vår kundservice på kundservice@bookie.nu. Kundservice ger dig då en fri returkod, som du anger direkt på paketet när du skickar tillbaka den felaktiga/skadade varan till oss. Vi skickar såklart en ny vara om du så önskar alternativt ersätter dig för erlagd betalning. Reklamation ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom tre år.

Tvist 
Vi följer ARNs rekommendationer. Om du inte är nöjd kontakta vår kundservice@bookie.nu så försöker vi lösa problemet tillsammans.

Vill du kontakta ARN så är deras adress:

Allmänna reklamationsnämnden
Postadress: Box 174, 101 23 Stockholm 
http://www.arn.se

Vid tvist kan man som kund också använda sig av europeiska kommissionens online-plattform för tvistlösning: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Behandling av dina Personuppgifter
Bookie. är en del av Bonnierförlagen AB (org.nr 556023-8445), som i sin tur ingår i koncernen Bonnier AB. Bonnierförlagen AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Klagomål gällande behandling av personuppgifter: Om du har klagomål på hur vi hanterar dina personuppgifter kontakta tillsynsmyndigheten direkt via www.datainspektionen.se.

Vi behandlar alla dina personuppgifter elektroniskt. Ändamålet är att kunna erbjuda dig en fullgod, personlig tjänst som bygger på urval av böcker och noga utvalda personliga tips. För det är det nödvändigt att spara och behandla dina personuppgifter. Vi använder och analyserar data från dina tidigare köp, dina besök på vår hemsida, din eventuellt egenhändigt ifyllda läsarprofil samt data från våra samarbetspartners. Ändamålet med att använda den data du delar med dig av är att komma närmre vårt mål om att bara marknadsföra och erbjuda böcker, som du kommer att tycka om. Den legala grunden är det medlemsavtal du ingår. Vi använder aldrig din data för automatiserade beslut som kan vara negativa för dig.

Då du blir prenumerant hos oss och sparas också förnamn, efternamn, adressuppgifter, personnummer och e-post. Personnumret behöver vi för att kunna säkerställa betalningsåtaganden och för att kunna verifiera att du är en riktig person.

Vissa delar av din personuppgiftsdata lämnas ut till företag som på vårt uppdrag utför tjänster t.ex. kommunikation via e-post eller sms, rekrytering, analys eller statistik. Dina personuppgifter lämnas ej ut till tredje land, dvs ett land utanför EU/EES-området.

Betalningsuppgifter

:-/månad Ändra val

Sagt om Bookie:

"Jag tycker att ni gör ett fantastiskt urval av månadens böcker. Inte för många böcker att välja på men ändå vill man läsa allihopa. Böckerna ni väljer gör Bookie fantastiskt bra. Mycket fina beskrivningar och jag älskar era bokkategorier."

Sagt om Bookie:

"Jag tycker att ni gör ett fantastiskt urval av månadens böcker. Inte för många böcker att välja på men ändå vill man läsa allihopa. Böckerna ni väljer gör Bookie fantastiskt bra. Mycket fina beskrivningar och jag älskar era bokkategorier."

Klarna