Vad är Bookie?

Bookie är en prenumerationstjänst för dig som älskar riktigt bra böcker!

Du kan välja mellan att ha en flexibel prenumeration eller en tidsbestämd prenumeration i 6 eller 12 månader, där priset per bok är självklart blir lägre ju längre prenumeration du väljer.

Varje månad presenterar vi fem riktigt, riktigt läsvärda böcker. Vi blandar historiska romaner, poliskrim och de perfekta bokcirkelböckerna med tårdrypare, familjedraman och spännande debuter. Ibland smyger det sig nog in någon härlig faktabok också. 📚

Vi hjälper dig att hitta de där guldkornen du kanske annars skulle ha missat! 

När månadens böcker är presenterade väljer du själv vilken av dem du vill få hem i brevlådan och läsa just den månaden. Och skulle det mot förmodan vara så att vi inte lyckats hitta något för din smak en månad, eller om du helt enkelt har annat än läsning på schemat just då, låter du bara bli att välja bok och får istället en bok tillgodo till en annan månad.

Så var det där med priset… ”Vad kostar det då?” tänker du.
Priset på böckerna varierar mellan 159 kr – 199 kr beroende på vilken prenumerationsform du väljer. Som pricken över i:t bjuder vi självklart på frakten. Varje dag, året om. 📬

Visst låter det bra!?
Starta din egen prenumeration här >> 

Vi som jobbar med Bookie är:

 

Karin

Redaktör och Kerstins eviga parhäst. Med över tio års erfarenhet av redaktörsjobbet och hundratals böcker på Utläst-listan vet Karin vad som är de vinnande ingredienserna i en riktigt bra bok. 

Kerstin

Vår eminenta redaktör och en av hjärnorna bakom månadens utvalda böcker. Kerstin läser böcker dag ut och dag in, allt för att kunna presentera fem riktiga guldkorn för dig varje månad.

Elia

Älskar du våra ikoner, färger och vår logga och fnissar du högt när du ser våra flödesschemnan och roliga bilder i våra mail? Tacka vår formgivare Elia, she has done it all!

Petra

Petra är vår marknadsansvariga och håller stenkoll på vad som ska sägas, när det ska sägas och hur det ska sägas. Hon roddar alla våra härliga samarbeten och det du ser på TikTok och Instagram är det hon som ligger bakom. 

 

Sagt om Bookie:

"Det bästa är att jag själv slipper leta upp böcker som ligger på topplistor och som jag tror kan vara läsvärda. Nu får jag direkt en fingervisning och det sparar tid för mig."

Prenumerera

Sagt om Bookie:

"Det bästa är att jag själv slipper leta upp böcker som ligger på topplistor och som jag tror kan vara läsvärda. Nu får jag direkt en fingervisning och det sparar tid för mig."

Prenumerera
Klarna