Iron Flame
Rebecca Yarros
Petra
marknadsansvarig

"Är du en av alla som drabbats av boksmälla efter Fourth Wing och inte vet hur du ska hitta en lika fängslande bok igen? Då MÅSTE du lägga vantarna på den hyllade uppföljaren. Frossa i hemligheter, känslostormar, sex, magi och kamp på liv och död!"

Uppföljaren till supersuccén Fourth Wing!

Violet Sorrengails nya liv som drakryttare är mer utmanande än hon någonsin kunnat föreställa sig. Alla förväntade sig att hon skulle dö första året på skolan – hon själv också. Inte nog med att undervisningen är brutal och krävande – hon har dessutom fiender som gärna ser henne död. Med list och envetenhet överlever de utmaningar hon ställs inför och plötsligt har hon inte bara en, utan två drakar att handskas med.

Samtidigt som Violet försöker navigera i det kaos som är hennes nya vardag, pågår ett krig utanför skolans tjocka murar som närmar sig Basgiath med stormsteg. Allianser skapas, liv förloras, förrädare blir bundsförvanter. Snart upptäcker Violet att mäktiga personer inom Basgiath döljer en fruktansvärd hemlighet.

FORMAT
Häftad

ISBN
9789189516090

ANTAL SIDOR
841

FÖRLAG
Gondol

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Tomas Håkanson
FORMAT
Häftad

ISBN
9789189516090

ANTAL SIDOR
841

FÖRLAG
Gondol

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Tomas Håkanson

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Rebecca Yarros

Rebecca föddes 1981 i Washington DC, men flyttade mycket under uppväxten eftersom hennes pappa var militär. Hon har skrivit över tjugo bästsäljande romaner. Hon började skriva när hennes man var stationerad som soldat i Afghanistan. Tillsammans har de sex barn. 2019 startade Rebecca en stiftelse för att ge fosterbarn ett bättre liv.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna