Redaktionens val
Easton Ellis/Cline
Karin
redaktör

"Tjusiga miljöer, identitetssökande, driv, besatthet och sex. Och riktigt välskrivet. Vad mer kan man önska av sommarläsningen?! Ett drömpaket med två favoritförfattare i toppform!"

Skärvorna av Brett Easton Ellis

Los Angeles 1981. Sjuttonåriga Bret är mest intresserad av sex, film och böcker. Men när en ny elev, Robert Mallory, börjar i klassen golvas Bret av hans intelligens, skönhet och karisma. Robert blir snabbt en del av Brets kompisgäng. Men samtidigt som Bret blir alltmer besatt av Robert, börjar han också förstå att det är något som inte stämmer med hans nya vän.

Det enda som lyckas stjäla Brets uppmärksamhet från Robert är seriemördaren "The trawler" som börjat härja i LA. En mördare som dessutom verkar röra sig allt närmare Bret och hans vänner...

Gästen av Emma Cline

Sommaren går mot sitt slut på Long Island och Alex har just blivit ombedd att lämna huset där hon bott den senaste tiden med sin äldre pojkvän. Någonting gick fel och relationen är över: han ska se till att hon får skjuts till stationen så att hon kan ta tåget hem till stan.

Men Alex stannar kvar. Hon har en plan men den kräver att hon håller sig flytande i en vecka, fram till Labor Day. I den nya tillvaron har hon gjort sig fullständigt beroende av andra. Kroppen är en valuta, hennes förmåga att läsa av rummet en annan och en förhandlingsbar moral en tredje...

FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Brombergs/Natur & Kultur

UTGIVNINGSÅR

ÖVERSÄTTARE
Johan Nilsson/Erik MacQueen
FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Brombergs/Natur & Kultur

UTGIVNINGSÅR

ÖVERSÄTTARE
Johan Nilsson/Erik MacQueen

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna