Vuxen på låtsas
Lucy Dillon
Kerstin
redaktör

"Efter en evighetslång vinter är det extra viktigt att vara snäll mot sig själv. Ett bra sätt att tina upp sina sinnen är att läsa den här varma och roliga feelgoodromanen om familjehemligheter, syskonrelationer, kärlek och nya chanser!"

Lucy Dillon bjuder på värme, hopp och underhållning!

Robyn är en typisk lillasyster. Hon är både kaotisk och slarvig medan storasystern Cleo gör allting perfekt. Men när Robyns glassiga mäklarliv krackelerar tvingas hon ta anställning i Cleos städfirma. Genom det nya jobbet träffar hon människor som var och en ger henne anledning att börja fundera över sitt egna stökiga liv.

Robyn sliter som ett djur, hon har räkningar att betala och det blir fler uppdrag med många hembesök, oväntad vänskap, många skratt och halvtimmespromenader med kunders hundar. Och Cleos och Robyns mamma Melanie kämpar som alltid för att hålla ihop familjen. Men trycket ökar och det finns en stor undangömd hemlighet som väntar på att få luftas. Varför är det så svårt att ha en ärlig konversation med sin syster?

RECENSIONER:

"Språket flyter fint och felfritt och sammantaget är Vuxen på låtsas både underhållande och hjärtevärmande. En feelgood med djup och eftertanke. Helhetsbetyg: 5. Briljant." Liv Wentzel, BTJ-häfte nr 3, 2024

”Lucy Dillons böcker svämmar alltid över av humor och visdom” Jenny Colgan

 

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137509136

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2024

ÖVERSÄTTARE
Molle Kanmert Sjölander
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137509136

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2024

ÖVERSÄTTARE
Molle Kanmert Sjölander

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Lucy Dillon

Lucy Dillon föddes 1974 och växte upp i Cumbria, England, och läste engelska vid Cambridge. Efter att ha arbetat inom tidskrifts- och bokförlagsbranschen i London började hon skriva böcker. Numer bor hon i en by utanför Hereford i England med sin man, deras hundar, en gammal röd Land Rover och alldeles för många böcker.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna