Utanför revet
Veronika Malmgren
Karin
redaktör

"Claire lever i ett lyckligt äktenskap, men när hon möter den yngre fårskötaren Niall väcks en längtan inom henne. Vad finns egentligen utanför den trygga vardagen? Och vad riskerar man?"

Hon tänker på fårskötaren när hon har sex med sin man...

Tillsammans med sin familj flyttar Claire från London till Isle of Mull på Skottlands västkust. Medan hennes man Paul jobbar som marinbiolog är hon föräldraledig med det yngsta av deras tre barn och försöker hitta sin roll som fyrtioårig kvinna, och inte bara som mamma.
 
Om dagarna promenerar hon runt på ön med barnet i bärsele och när hon kan simmar hon i havet. På revet bor en grupp sälar och utanför går vågorna höga och strömmarna är starka. Ska hon våga simma utanför den skyddande viken?
 
Paul och Clarie har varit tillsammans i femton år och håller fortfarande passionen vid liv. Men på insidan drömmer Claire om vad livet skulle kunna vara. Tyngd av ensamheten och även den svåra relationen till sin alkoholiserade bror söker hon vänskap i den yngre fårskötaren Niall.
 
Niall är enkel, robust och har god hand med djuren. Mellan honom och Claire uppstår en vänskap, men snart märker Claire att hon fantiserar om Niall när hon har sex med sin man. Men vad kan man egentligen vinna på att gå över gränsen – och hur mycket kan man förlora?
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137508337

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137508337

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2024

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Veronika Malmgren

Veronika är född 1982 och uppvuxen i Järfälla utanför Stockholm. 2011 debuterade hon som skönlitterär författare med Gracie. Hennes senaste Utanför revet utspelar sig i Skottland, där Veronika själv har bott. Numera bor hon med sin familj utanför Stockholm och arbetar som psykolog.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna