Käraste Lena
Ninni Schulman
Karin
redaktör

"Schulman blir bara bättre och bättre! Hon är mästerlig på att göra sina karaktärer mänskliga och levande, och mitt hjärta slår extra för privatspanaren Ingrid Wolt. Och så är det OTROLIGT nervigt och snyggt sammanflätat."

Nervig nagelbitarspänning med hjärta!

September 1983. När Lena, 31 år, hittas hängd i en lampkrok i sitt hem på släktgården utanför Mora, pekar det mesta på att det är självmord. Men Lenas föräldrar vägrar tro att deras dotter valt att ta sitt eget liv, och för att få reda på sanningen tar de kontakt med den före detta polisen Ingrid Wolt.

Ingrid har egentligen lagt ner sin nystartade spaningsbyrå och lever isolerad i skogen av rädsla för sin före detta man. Men Lenas föräldrar övertalar henne att börja nysta i fallet och Ingrid gör flera märkliga fynd i Lenas hem. Och vem är mannen på fotot i Lenas plånbok?

Snart nosar Ingrid upp flera mörka hemligheter och det verkar som om det fanns fler som ville Lena död...

Fristående andra delen i Siljan-serien. 

RECENSIONER:

"Ninni Schulman har en oslagbar förmåga att konstruera trovärdiga intriger där vardagliga konflikter snabbt når en livsfarlig nivå, och spänningen ligger i enkla situationer som att öppna dörren för fel person. Eller att lita på sina närmaste. Ibland blir det otäckt sorgligt." Lotta Olsson, DN

"Det är få deckarförfattare som lyckas balansera själva kriminalfallet och huvudpersonens privatliv så snyggt; det är aldrig ens darr på linan. /.../ en nervig bladvändare." Göteborgs-Posten

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180060318

ANTAL SIDOR
403

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180060318

ANTAL SIDOR
403

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Ninni Schulman

Född 1972 och uppvuxen i bruksorten Lesjöfors i östra Värmland. Hon bor i dag i Stockholm med sina två barn. Hennes deckare om journalisten Magdalena Hansson älskas av läsarna och hyllas av kritikerna. Hon har även jobbat som journalist och debuterade som författare 2010 med romanen Flickan med snö i håret. Hennes första roman i spännande Siljan-serien Som vi lekte (2023) blev en supersuccé.

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna