Med bergens andetag
Therese Widenfjord
Karin
redaktör

"Gillar du berörande, vackra romaner i stil med Där kräftorna sjunger som känns och doftar? Då ska du läsa den här som sveper med läsaren från första sidan så att man tror att man faktiskt är där!"

"Ljuvlig läsning" Bibliotekstjänst

Den New York-baserade fotografen Nick Turner återvänder till sin barndoms fattiga bergstrakter i Appalacherna när hans far blir sjuk. Det är hans sista chans att försonas med sitt förflutna. Men Nicks svek visar sig inte vara glömda. För hur mycket kan en familj egentligen förlåta?

I samma trakt finns även Ellie, en äldre kvinna som förlorat sitt hem och måste kämpa för att överleva. När Nicks och Ellies vägar korsas, förändras deras liv för alltid.

Therese Widenfjords romandebut är en stark och fängslande skildring av klassklyftor, familjeband och lojaliteter. Med det makalösa vilda landskapet i Appalacherna som fond är Med bergens andetag en roman om naturens läkande kraft och om att hitta hem.
 

RECENSIONER:

”Ljuvlig läsning … läsvärd från början till slut. Helhetsbetyg: 4. Mycket bra.” Bibliotekstjänst, BTJ-häftet nr 20, 2023

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189501478

ANTAL SIDOR
432

FÖRLAG
Romanus & Selling

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189501478

ANTAL SIDOR
432

FÖRLAG
Romanus & Selling

UTGIVNINGSÅR
2024

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Therese Widenfjord

Therese föddes 1977 och jobbar som förlagsredaktör och manusutvecklare. Hon har en examen från Lunds universitet med inriktning på språk, litteratur och media. Under en period bodde hon i USA, men är nu bosatt i Göteborg. Hon har även arbetat i bokhandel och som recensent i dagspressen. Med bergens andetag är hennes första roman.

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna