Espana por favor
Åsa Hellberg
Lisbeth
mejlansvarig

"Spanien, sol och sangria är precis vad jag vill ha just nu! Så härligt att följa med när tre kompisar slukar allt vad Medelhavet har att erbjuda."

Fly svinkylan till Spanien med tre riviga bästisar!

Tre saker händer samtidigt i Fjällfors: Mias man dör, Nooras dotter blir gravid och Lotta tvingas flytta hem till sin exman i Luleå. Bostäder ska säljas på en övermättad marknad, där elpriserna skjutit i höjden och räntekostnaderna är svindlande till och med för ett hus i Norrlands inland.

Hur går det nu med de tre bästisarnas dröm om Spanien? Skulle inte livet bli bättre efter 60? I kyrkokören sjunger Lotta Y viva España så högt att Gud kan höra henne, på pizzerian jobbar Pedro som får änkan Mia att dåna, och när Noora spår sig får hon veta att Spanien och en änglabutik kanske inte är en lysande idé just nu.

Men så kommer stumma 81-åriga Dolores med sin halmhatt och hemlängtan, och då ändras allt ännu en gång...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137507057

ANTAL SIDOR
250

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137507057

ANTAL SIDOR
250

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2024

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Åsa Hellberg

Författaren Åsa Hellberg är född i Fjällbacka, men bor numer i Stockholmsförorten Farsta. Hon har gått i täten för den feelgoodexplosion som vi sett de senaste åren och skriver gärna om kärlek. För 15 år sedan debuterade hon med Casanovas kvinna. Espana por favor är Åsas tjugonde bok.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna