Vargskytten
Catrin Ormestad
Karin
redaktör

"Laddad, välskriven roman om relationer och motsättningar mellan människor och vad som kan hända när känslor växer sig farligt starka. Här är det karaktärerna på den lilla ön som driver handlingen framåt!"

Som en svensk Där kräftorna sjunger!

På en ö i Ålands hav skjuter Tillman Ruff en varg på sin egen gårdsplan. Han gräver ned den och hoppas att ingen ska få veta vad han gjort, men redan nästa morgon bankar polisen på dörren. Någon i byn har skvallrat, men vem? Misstankarna faller på den nyinflyttade Magdalena, som lämnat storstaden bakom sig för att börja om och leva ett nytt liv.

Händelserna rör upp minnen av en höst i slutet av åttiotalet då en annan varg kom till ön, och den unga fjärilsforskaren Ottoline spårlöst försvann. Gamla spänningar och motsättningar kommer upp till ytan och ingenting är som det var förut, innan Tillman Ruff sköt en varg...

Det här är en välskriven och drabbande berättelse som handlar om stad och landsbygd, om män och kvinnor, vänskap och familjeband, och om känslor som är så starka att de kan driva människor till att göra de mest fasansfulla saker...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180066112

ANTAL SIDOR
523

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180066112

ANTAL SIDOR
523

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Catrin Ormestad

Catrin Ormestad är född 1975 i Gävle. Hon är numera bosatt i Tel Aviv med sin sambo och deras katter, men tillbringar en stor del av året på Gräsö, där hennes familj varit sommarboende sedan femtiotalet. Hon är också verksam som journalist och har bl a skrivit för The Economist, Svenska Dagbladet och Upsala Nya Tidning. Hon romandebuterade 2016 med Det nionde brevet.

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna