Bladvändarspänning
Edvardsson/Ohlsson
Lisbeth
mejlansvarig

"Svalka dig med spännande, välskrivna bladvändare som ger kalla kårar i sommarvärmen. Stormvakt bjuder på en svensk västkustidylls om skakas av ett försvinnande. I En helt vanlig familj får vi följa tre personer som tror de känner varann. Men gör de verkligen det?"

Stormvakt

Den före detta finansmannen August Strindberg. Han anländer till Hovenäset i Bohuslän samma blåsiga natt som den mycket omtyckta läraren Agnes spårlöst försvinner. Bakom sig har August lämnat en framgångsrik karriär för att förverkliga sin dröm och öppna "Strindbergs second hand". Äntligen ska han få ägna sig åt något han älskar, och dessutom på en plats som han längtat efter att återse.

Men hela västkustidyllen skakas av Agnes försvinnande. Polisen, med den empatiska och drivna Maria Martinsson i spetsen, söker efter henne dag och natt. Hoppet om att Agnes ska hittas vid liv blir allt mindre. Vad är det hon har råkat ut för? Och varför får August den obehagliga känslan av att han själv sitter på en del av gåtans lösning?

En helt vanlig familj

Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn?

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.

Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.

FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR
944

FÖRLAG
Bokförlaget Forum/Månpocket

UTGIVNINGSÅR
FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR
944

FÖRLAG
Bokförlaget Forum/Månpocket

UTGIVNINGSÅR

Novembers böcker

Claire Keegan
Kate Morton
Sigge Eklund
Amanda Svensson

Novembers böcker

Claire Keegan
Kate Morton
Sigge Eklund
Amanda Svensson
Novembers böcker
Alex Ahndoril Alex Ahnd...
Claire Keegan Claire Ke...
Kate Morton Kate Mort...
Sigge Eklund Sigge Ekl...
Amanda Svensson Amanda Sv...
Klarna