Love hack
Isabel Nylund
Emma Hamberg
författare

”Jag älskar Love hack, som lockar ut oss där isen är som roligast, mest spännande och förstås väldigt, väldigt tunn. Mellan fulla tvättkorgar och trist slentriansex syns plötsligt en liten glipa. Där det viskas om att du faktiskt kan byta ut vardagen mot äventyret, men utan att förlora någonting. Eller?”

Kittlande om relationer, sex och en perfekt idé... Eller?

Julia och Niko skulle aldrig bli som alla andra, men femton år och två barn senare är det just det som hänt. När andra barnet kom lämnade de stadslivet för ett radhus i förorten. Och där blev de det här konventionella paret som de svurit att aldrig bli. Sena kvällar, bakfylla och spontant sex ersattes av lämning, hämtning, logistik och att försöka få så mycket sömn som möjligt.

Under en parmiddag med Nikos affärspartner John och hans fru glider samtalet in på fördelarna med ett öppet förhållande. Kan det verkligen funka? Julia och Niko känner sig både skeptiska och lite illa till mods över samtalet.

Men samtidigt väcks någonting hos dem. Måste man nöja sig med den vardagströtta och osexiga tvåsamheten? Julia börjar också känna att männens blickar inte är lika intensiva när de tittar på henne längre. Borde hon kanske passa på innan deras blickar helt släcks?

Senare samma kväll stöter Julia på en bekant från tonåren, Mahir. En gnista tänds som börjar brinna till en låga. Samtidigt sneglar Niko åt lite olika håll. Går det att äta kakan och ha den kvar? Kan man verkligen kräva att ens partner ska vara ens bästa vän, samtalspartner och passionerad älskare? Julia och Niko vet ju att de hör ihop. Kanske är de precis rätt kandidater för att knäcka tidernas love hack?

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100800024

ANTAL SIDOR
378

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100800024

ANTAL SIDOR
378

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Isabel Nylund

Född 1988 i Stockholm, där hon bor med sin familj. Hon jobbar som manusförfattare, dramaturg och utvecklingschef på ett av Sveriges största filmbolag, SF Studios. Love hack är hennes skönlitterära debut. 

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna