Imorgon och imorgon och imorgon
Gabrielle Zevin
Simon
praktikant

"OJ, så bra det här är! Och att tänka sig att jag till en början tvekade – vad vet jag om spelvärlden egentligen? Men ack så fel jag hade! I Imorgon och imorgon och imorgon har jag träffat mina fiktiva bästisar, och jag vill bara ha mer och mer och mer!"

Årets bästa roman 2022 enligt Goodreads Awards!

Los Angeles, 1987. I spelrummet på ett sjukhus i södra Kalifornien träffas Sam och Sadie för första gången. Sam är där då han återhämtar sig från en allvarlig bilolycka och Sadie då hon besöker sin cancersjuka syster. De är inte medvetna om det, men där och då förändras deras liv för alltid.

Sam har inte yttrat mer än två ord sedan olyckan. Men i spelrummet med Sadie börjar han tala. De förenas i deras gemensamma kärlek till dataspel och en livslång vänskap tar sin början. Men ett missförstånd skakar om deras relation och vänskapen sätts på paus.

Boston, 1995. Det har gått åtta år sedan Sam och Sadie pratade senast. I åratal har de undflytt varandras blickar på otaliga vetenskapsmässor, akademiska spelligor och programmeringstävlingar. Nu, på en tunnelbansperrong i Boston, har de inget annat val än att se varandra i ögonen.

Kort därefter inleder de ett professionellt samarbete och bestämmer sig för att tillsammans skapa ett eget spel. Det dröjer inte länge förrän de befinner sig på spelvärldens topp och deras vänskap blomstrar igen. Men missförståndet för åtta år sedan har satt sina spår, och deras vänskap kommer återigen att prövas…

FORMAT
Danskt band (häftad)

ISBN
9789100801106

ANTAL SIDOR
450

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Niclas Nilsson
FORMAT
Danskt band (häftad)

ISBN
9789100801106

ANTAL SIDOR
450

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Niclas Nilsson

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Gabrielle Zevin

Född 1977 i New York, växte upp i Florida och bor numer i Los Angeles. Hennes pappa har rötter i Östeuropa och hennes mamma föddes i Korea. Gabrielle har läst amerikansk litteratur på Harvard, skrivit filmmanus och gett ut en rad romaner, på svenska senast Livet enligt Fikry (2015). Imorgon och imorgon och imorgon utsågs till Årets bästa roman 2022 av Goodreads.

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna