Ingen du älskar kan dö
Anna Platt
Karin
redaktör

"Smart psykologisk spänning som drivs av relationerna mellan människorna. Anna Platt väver ihop dessa människoöden i elegant Short cuts-anda. En riktig bladvändare som jag hade svårt att lägga ifrån mig."

Tre människoöden – tre platser – ett brott...

Lena har lämnat ett trasigt äktenskap för att uppfylla sin dröm om att öppna ett pensionat på Mallorca. Men i en grop på hennes nya tomt hittas en död man. Renoveringen stannar av och Lena dras in i sökandet efter mannens identitet. Vem är han? Hur har han hamnat där?

Bianca jobbar på bokförlaget Levanders när hon inleder en passionerad affär med sin gifta chef. Samtidigt tampas hon med saknaden efter sin bror Micke som försvann spårlöst fyra år tidigare.

Och i Sligo på Irland upptäcker Shane att den man som han har trott var hans pappa inte är det. Så vem är då hans biologiske far? Sökandet river upp många gamla sår...

FORMAT

ISBN
9789180060332

ANTAL SIDOR
319

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT

ISBN
9789180060332

ANTAL SIDOR
319

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Anna Platt

Anna Platt är verksam som manusförfattare och har arbetat med tv-serier som Det som göms i snö, Knutby, Huss och Partisan. Hon tillbringade sina första år i USA men flyttade till Linköping med sin familj när hon var åtta år gammal. 2017 debuterade hon som romanförfattare med den kritikerrosade romanen Vi faller.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna