Fel tid, fel plats
Gillian McAllister
Karin
redaktör

"Jag ska ärligt säga att jag var lite skeptisk när jag läste på baksidan. Men sen började jag läsa och – WOW! Här tas man med på en hisnande åktur när Jen försöker lära känna sin son som står anklagad för mord."

"En thriller i toppklass! Betyg 5/5.” Bibliotekstjänst

"Den får andra psykologiska thrillers att verka ytliga och fantasilösa." Sunday Times

"Genialisk intrig som utmanar genren … McAllister lyckas få läsaren att bry sig, och resultatet är ett storverk." Guardian

29 oktober, efter midnatt. Jen väntar på att hennes 18-åriga son Todd ska komma hem. Hon tittar ut genom köksfönstret och ser honom komma gående mot huset och blir lättad. Men han är inte ensam. En medelålders man går emot Todd på gatan. Då hugger Todd honom med kniv.

Det kan inte vara möjligt?! Hennes roliga, glada tonårsson mördar en främling utanför deras hus? Polisen kommer till platsen, sätter handfängsel på Todd och tar med honom i polisbilen. Vad är det som har hänt? Hon känner inte igen sin son. Förtvivlad åker hon hem och lägger sig. Hon förstår ingenting och somnar till slut förtvivlad. Hennes enda barn har ingen framtid. Allt är förlorat.

Tills hon vaknar nästa morgon och det är … igår, den 28 oktober. Har hon blivit galen? Nej, allt verkar som vanligt och mordet har fortfarande inte har skett. Det här är Jens chans att rädda sin son!

Jen börjar förfölja Todd dagarna innan mordet för att lära känna honom bättre. Svaret måste finnas i det förflutna. Vad är det hon inte vet om sin son? Ganska mycket, verkar det som...

 

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100196790

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Katarina Jansson
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100196790

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Katarina Jansson

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Gillian McAllister

Född 1985, bor i Birmingham och har arbetat som advokat. Hon har skrivit sju spänningsromaner som alla har nått stor publik i Storbritannien, där Den natten har sålt över 100 000 exemplar. Boken har även toppat Amazons bästsäljarlista.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna