En lyckligare tid
Claire Lombardo
Karin
redaktör

"En totalt uppslukande familjesaga om livet – fylld av hemligheter, tillkortakommanden, kärlek och sorg. En perfekt roman som jag också skulle älska att se som tv-serie!"

"En mästerlig roman" The Telegraph

Marilyn och David Sorenson förälskade sig i varandra på 1970-talet. Trots prövningar har deras kärlek varit stark. Så stark att deras barn ofta känt sig utanför. I nutid brottas deras fyra vuxna döttrar med livet på olika sätt; svåra kärleksrelationer, avgrundsdjup sorg och skamliga hemligheter. 

Gracie är den naiva minstingen som ljugit om att hon kommit in på college. Liza är det duktiga, bortglömda mellanbarnet. Violet är näst äldst och mån om visa upp ett perfekt liv. Och så Wendy, äldsta systern i familjen Sorenson. En rik ung änka som hanterar sin ångest och sorg med sprit.

Ikväll ska de samlas för Jonahs skull. En tonårig pojke som vuxit upp på olika institutioner efter att ha blivit övergiven vid födseln. Nu ska han för första gången träffa sina morföräldrar. 

Violet svänger in på uppfarten i sin dyra bil. Hon varken hälsar på Jonah eller frågar hur han har det hos Wendy, där hon i princip dumpat honom efter den allt annat än lyckliga återföreningen av mor och son. I stället ringer hon på dörren med ett sammanbitet leende. Marilyn och David Sorenson öppnar hand i hand. ”Mamma, pappa”, säger Violet och tar ett steg framåt. ”Det här är Jonah.” Hon säger inte: "min oönskade son som jag hållit hemlig i femton år", men det är så det är. 

Men Violet är inte den enda som inte sagt sanningen. Alla i familjen Sorenson bär på olika hemligheter...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180063586

ANTAL SIDOR
550

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Anna Strandberg
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180063586

ANTAL SIDOR
550

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Anna Strandberg

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Claire Lombardo

Född 1988 och uppvuxen i Oak Park, Illinois, där också hennes superhyllade debut En lyckligare tid utspelar sig. Nu bor hon i Iowa City med sin hund Renee, där hon undervisar i kreativt skrivande vid University of Iowa. 

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna