Grannar i döden
Lucy Foley
Karin
redaktör

"Vad vet vi om våra grannar? Och vad vet de om dig? Kvick spänning med kul persongalleri i Agatha Christies anda där sidorna vänder sig själva! Perfekt höstläsning!"

"Vansinnigt spännande läsning!"
Publishers Weekly

Jess har lämnat London i all hast. Hon är i behov av en nystart i livet. Hennes halvbror Ben lät knappast överlycklig när hon ringde och frågade om hon fick tillbringa några nätter på soffan i hans lägenhet. Men han sa inte nej.

När Jess anländer till det vackra huset i Paris slås hon av hur stor och pampig hennes brors lägenhet är. Men var är Ben? Hon hade hoppats att han skulle ha fixat lite mat. Hon hittar en halv flaska rödvin som hon tömmer. När hon lägger sig för att sova på soffan möts hon av ett par svarta spetstrosor under en kudde. Men Ben är spårlöst försvunnen. Och det luktar något i starkt i lägenheten … Klorin?

När hon börjar höra sig för bland grannarna om när de senast såg Ben möts hon av undvikande och märkliga reaktioner. Har hans grannar något med hans försvinnande att göra? 

För det är en säregen samling människor som bor där. Den vackra överklasskvinnan i takvåningen, den observanta portvakten, den trånande tonåringen, kvinnan på gränsen till nervsammanbrott och den sura suputen – alla har de en relation till Ben. Men vilken?

Jess börjar nysta i spåren efter sin halvbrors försvinnande, och lär samtidigt känna de andra hyresgästerna i huset. De är en udda samling människor, och alla verkar de dölja något. Och Jess börjar känna sig iakttagen. Någon vill henne illa …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789177715795

ANTAL SIDOR
411

FÖRLAG
Printz

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Katarina Falk
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789177715795

ANTAL SIDOR
411

FÖRLAG
Printz

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Katarina Falk

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Lucy Foley

Född 1986 i Sussex, Storbritannien. Innan Lucy Foley började skriva på heltid arbetade hon som förläggare på ett brittiskt bokförlag. Hon har tidigare skrivit historiska romaner, men på en semester i de ödsliga skotska högländerna blev hon sugen på att skriva en thriller. Det blev spänningssuccén Nyårsfesten.

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna