Sarek
Ulf Kvensler
Karin
redaktör

"Vilken rysare till bladvändare! Mästerlig psykologisk spänning med fascinerande karaktärer, totalt oväntade vändningar och ett slut jag aldrig hade lyckats lista ut!"

Anna tycker hon känner igen Milenas nya pojkvän...

Anna och Henrik har varit tillsammans sedan studietiden i Uppsala. Varje sommar brukar de fjällvandra tillsammans med sin kompis – den eviga singeln Milena. När hon en vecka innan vandringen föreslår att hon ska ta med sin nya kille Jacob som de aldrig träffat har de svårt att säga nej.

De två paren möts på centralstationen för att börja tågresan mot Abisko. När de sitter i restaurangvagnen ger Jacob Milena ett ögonkast. ”Det är så här, säger han, att vi undrar om ni vill åka till Sarek i stället?” Stämningen blir spänd. Henrik vill inte ändra planerna i sista stund, men Jacob är påstridig. Han tar fram en karta och börjar förklara hur han tänkt att de ska ta sig in i nationalparken. Jacob är trevlig, men det är något med honom. Anna tycker att hon känner igen honom…

Efter Jacobs påtryckningar går resan mot Sarek. Men vandringen utvecklas snart till en mardröm – att ta med Jacob visar sig vara ett ödesdigert beslut som kommer att förändra deras liv för alltid …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100196745

ANTAL SIDOR
420

FÖRLAG
Albert Bonniers förlag

UTGIVNINGSÅR
2022
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100196745

ANTAL SIDOR
420

FÖRLAG
Albert Bonniers förlag

UTGIVNINGSÅR
2022

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Ulf Kvensler

Han föddes 1968 i Ronneby och har en lång och framgångsrik karriär som regissör, skådespelare och manusförfattare bakom sig. Kvensler har skapat och varit huvudförfattare till serier som Solsidan, Vår tid är nuMolanders och Om Stig Petrés hemlighetSarek är hans debut som romanförfattare.

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna