En gång om året
Peppe Öhman
Petra
marknadsansvarig

”Är det så fel att vara otrogen egentligen? Om man har en riktigt bra anledning? Efter att läst En gång om året vet jag inte vad jag tycker… förutom att detta är en riktigt läsvärd bok!”

Man kanske kan ha kakan OCH äta den?

Karolina har ett vackert hem, en imponerande karriär, två härliga bonusbarn. Och hon har Christian.

Christian är närvarande. Han lagar härliga middagar, han är en bra varannan vecka-pappa och populär i umgängeskretsen. Christian är helt enkelt en bra person. Han och Karolina lever mer jämställt än de flesta, men ändå är det något som skaver. Varför är det Karolina som tar allt ansvar för barnens klädstorlekar och vänners födelsedagar? Och varför, varför, varför städar Christian alltid bara bort middagen till 90 procent?

När Karolinas egen barnlängtan börjar smyga sig på blir de här småsakerna till stora bultande frågetecken. Är det mer än de sista 10 procenten som saknas?

Mitt i allt detta stöter hon på Adam igen. Passionerade Adam som erbjuder något helt annat än smutsiga diskbänkar och varannan vecka-liv. Med honom blir Karolina en gång om året något mer än hemmets projektledare och de stora frågetecknen överskuggas snart av den största frågan av dem alla: måste hon verkligen välja?

 

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113117492

ANTAL SIDOR
391

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2022
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113117492

ANTAL SIDOR
391

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2022

Mars böcker

Malin Stehn
Marie Lundström
Jessica MacDowall
Jennifer Egan

Peppe Öhman

Född 1976 och uppvuxen i Helsingfors, men bor sedan 2013 i Los Angeles med sin man och två barn, och tillbringar somrarna i Stockholm och Helsingfors. Hon är journalist, bloggare, poddare och har även spökskrivit flera böcker. På fritiden älskar hon att rida och surfa.

Mars böcker

Malin Stehn
Marie Lundström
Jessica MacDowall
Jennifer Egan
Mars böcker
Malin Stehn Malin Ste...
Marie Lundström Marie Lun...
Jessica MacDowall Jessica M...
Jennifer Egan Jennifer ...
Klarna