Ett gott nytt år
Malin Stehn
Karin
redaktör på Bookie

”Gillar du svensk spänning med välsnickrade karaktärer och träffsäker dialog där relationerna står i centrum? Föredrar du mörka hemligheter framför blodig slakt och mördarjakt? Då är det här bladvändaren för dig!”

När flaskorna töms blottas vännernas hemligheter …

Nina och Fredrik har lovat sin dotter Smilla och hennes kompis Jennifer att de ska få låna radhuset för att ha en liten nyårsfest tillsammans med sina kompisar. Själva ska de skåla in det nya året med sina gamla vänner Lollo och Malena och deras respektive. De kanske inte har så mycket gemensamt längre, men familjernas nyårsfirande är sedan många år en tradition.

Det blir trots allt roligare än Nina tänkt sig på festen, även om det blir lite väl många glas. Och i takt med att glasen töms blottas allt fler sanningar mellan vännerna …

Nästa dag vaknar de alla upp till en mardröm. 17-åriga Jennifer är spårlöst försvunnen. Hon hade gått från festen i radhuset strax före tolvslaget och efter det upphör alla spår. Var finns hon? Kan något ha hänt henne?

Försvinnandet sätter de gamla vännernas värld i gungning och flera mörka hemligheter tvingas upp till ytan. Hur väl känner de varandra? Och vad hände egentligen på nyårsnatten?

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100187002

ANTAL SIDOR
412

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100187002

ANTAL SIDOR
412

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

Novembers böcker

Claire Keegan
Kate Morton
Sigge Eklund
Amanda Svensson

Malin Steen:

Malin Stehn är född 1969 och bosatt i utkanten av Malmö, har skrivit en rad barn- och ungdomsböcker. Med Ett gott nytt år debuterar hon som spänningsförfattare för vuxna.

Novembers böcker

Claire Keegan
Kate Morton
Sigge Eklund
Amanda Svensson
Novembers böcker
Alex Ahndoril Alex Ahnd...
Claire Keegan Claire Ke...
Kate Morton Kate Mort...
Sigge Eklund Sigge Ekl...
Amanda Svensson Amanda Sv...
Klarna