Ett oväntat val
Marian Keyes
Kerstin
redaktör

"Underhållande och träffsäker feelgood med mycket värme och djup. Perfekt för avkoppling och verklighetsflykt!"

"Träffsäker humor, rapp dialog och medkänsla." The Guardian

Rachel Walsh vet allt om hur det kan vara att ha ett trassligt liv. Kanske är det en av anledningarna till att hon efter alla år har blivit en så omtyckt terapeut på kliniken Klostret? Väntelistan dit var lång, och varje vecka har hon gruppterapi med ett brokigt gäng som brottas med olika sorters beroenden.

Ingen är naturligtvis perfekt men för första gången i sitt liv känner Rachel att alla viktiga bitar äntligen har fallit på plats. Hon lever tillsammans med Quin och deras hund i ett fint hus med trädgård, och hon är nära sina fyra systrar som också är långt ifrån perfekta.

Men så får hon ett telefonsamtal som vänder upp och ned på allt. Hennes fd pojkvän Lukes mamma har dött och Luke är på väg hem till begravningen.
Kortfattad som alltid, berättar han att mamman till hennes före detta pojkvän Luke har gått bort, begravningen är på fredag och att Luke är på väg hem till Irland.

När Luke lämnade henne för sex år sedan hade hon blivit helt förkrossad. Förmodligen vore det bäst om de aldrig träffades igen. Hon lovar sig själv, och sin nuvarande pojkvän som är bortrest, att hon bara ska gå på begravningen. Det finns inte på kartan att hon skulle falla för Luke igen. Men kombinationen av saknad, ilska och längtan blandas och får gamla känslor att blossa upp ...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113122298

ANTAL SIDOR
563

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Katarina Jansson
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113122298

ANTAL SIDOR
563

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Katarina Jansson

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Marian Keyes

Född 1963 i Limerick, men växte upp i Dublin, Irland. Hon tog juridisk examen vid University College Dublin, men flyttade sedan till London och började skriva noveller. Förlaget ville inte ge ut dem utan föreslog att hon skulle skriva en roman istället. Det resulterade i Vattenmelonen som blev en världsuccé.

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna