Välkommen till Evigheten
Camilla Grebe
Karin
redaktör Bookie

"Blir alltid så peppad när Grebe kommer med en ny bok – min favoritförfattare i spänningsgenren! Här lyckas hon väva ihop en smart intrig med ett fascinerande persongalleri, där relationerna är nyckeln som driver berättelsen framåt. Sträckläsning utlovas!"

Vad vet vi om dem vi älskar?

Det är en dallrande varm och vacker augustidag, perfekt för en kräftskiva på den idylliska gården Evigheten där Sveriges populäraste författare Gabriel Andersen bor med sin fru Lykke och deras tvillingsöner.

Stämningen blir allt uppsluppnare vartefter kvällen går. Ingen av dem anar att det bara är timmar kvar av deras sorglösa tillvaro i det paradis de kallar för Evigheten. Nästa morgon gör Lykke den fruktansvärda upptäckt som kommer att förändra livet för dem alla för alltid …

Åtta år senare
Lykke Andersen – redaktör på ett förlag, författarhustru, mamma och, enligt omgivningen, inte ett dugg våldsam – står anklagad för mord och hamnar på Kronobergshäktet.

Vad har hänt på familjens idylliska gård Evigheten? Har det att göra med det som skedde där åtta år tidigare? Och varför vägrar Lykke att tala med någon annan än kriminalkommissarie Manfred Olsson?

Välkommen till Evigheten är ett modernt ödesdrama och en hyllning till det mest klassiska deckartemat: mysteriet med det slutna rummet. Vem äger sanningen? Och är det skillnad på att göra rätt och att göra det rätta?

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789146236566

ANTAL SIDOR
455

FÖRLAG
Wahlström & Widstrand

UTGIVNINGSÅR
2022
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789146236566

ANTAL SIDOR
455

FÖRLAG
Wahlström & Widstrand

UTGIVNINGSÅR
2022

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Camilla Grebe

Camilla föddes 1968 i Stockholm och är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan. Priserna har haglat över henne, hon har bl a belöntas med den prestigefulla Glasnyckeln av Svenska Deckarakademin två gånger (Husdjuret 2018 och Skuggjägaren 2020). Vi tippar att prisregnet kommer att fortsätta!

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna