Jag borde sagt det först
Annika Wall
Därför ska du läsa denna:
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Vad händer när en duktig fru slutar att vara så himla duktig jämt? Fia har skapat det perfekta hemmet och det perfekta familjelivet, men maken Kristian vantrivs och tycker att Fia har blivit tråkig. Fia är egentligen inte heller så nöjd, men då dyker hjälpen upp från oväntat håll ..."

Om boken:

När Fia kommer hem från affären sitter hennes man Kristian på en köksstol och säger att han vill skiljas. Det är dagen innan hennes födelsedag, och som vanligt har han inte lyft ett finger för att förbereda något. Hon är den som tar hand om barnen, handlar mat, fixar i trädgården och renoverar huset. Han vill helst bara dra sig undan till sin studio i källaren och klinka vemodigt på sina gitarrer. Ändå är det han som vill skiljas.

Fia vill först inte bara ge upp, inte nu. När de blev en familj la hon sina konstnärsdrömmar på hyllan, och hon vill inte att ännu en dröm bara ska rinna henne ur händerna. Men så säger Kristian något som verkligen sårar henne på djupet. Och då inser hon att det är något hon måste göra: Den duktiga frun tänker bli lite galen …
Läs mer

Läs mer
  • KÄNSLOSTORM
  • KÄRLEK
  • VÄGSKÄL I LIVET
  • FAMILJEDRAMA
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789146236542

ANTAL SIDOR
223

FÖRLAG
Wahlström & Widstrand
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789146236542

ANTAL SIDOR
223

FÖRLAG
Wahlström & Widstrand

Oktobers böcker

Johanna Hedman

Oktobers böcker

Johanna Hedman
Oktobers böcker
Johanna Hedman Johanna H...
Sally Rooney Sally Roo...
Åsa Larsson Åsa Larss...
Ann Patchett Ann Patch...
Lina Nordquist Lina Nord...